Logo The Social Sportsclub - donker

Over The Social Sportsclub

Welkom bij
The Social Sportsclub

een kleinschalig initiatief dat in 2020 ontstond als toevlucht tijdens Corona, maar nu dagelijks plaatsvindt in Oud-Charlois en aan de voet van de Erasmusbrug. Onze roots liggen in een opslagplaats met enkel een bakfiets, wat sportmaterialen en een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Vandaag de dag geven wij wekelijks training aan zo’n 100 fanatiekelingen en blijft ons team gestaag groeien!
Werken bij The Social Sportsclub in Rotterdam
“Tijdens een bootcamp haal je alles eruit wat erin zit en dat is dus ook exact hoe wij het ondernemerschap aanvliegen.”

Het idee van outdoor bootcamps werd geboren

Alon, de drijvende kracht achter dit avontuur, zag in de eenzaamheid en verveling tijdens de Corona-lockdown een kans om zijn hospitality-ervaring te combineren met zijn passie voor het buitenleven. Het idee van outdoor bootcamps werd geboren: “Het is niet alleen een idee hebben waar je in gelooft, het is uiteindelijk een kwestie van gewoon doen.”

In maart 2023 voegde Jelle, voormalig professioneel inline skater, zich toe als compagnon en coach. Samen tillen Alon en Jelle The Social elke dag naar een volgend niveau door middel van hun ijzersterke combinatie van ondernemers- en topsportmentaliteit: “Tijdens een bootcamp haal je alles eruit wat erin zit en dat is dus ook exact hoe wij het ondernemerschap aanvliegen.”

Bij The Social gaat het niet alleen om sporten en gezonder zijn; het gaat om samen groeien, uitdagingen overwinnen en genieten van het avontuur dat sporten te bieden heeft. Wij zijn ontzettend trots op onze groeiende en trouwe community die we The Social noemen. Kom langs, voel de energie en sluit je aan!
Over The Social Sportsclub in Rotterdam

Ontmoet het Social team