Fit Worden was nog nooit zo Leuk: outdoor bootcamp Rotterdam

Ontdek hoe fit worden nog leuker wordt met onze outdoor bootcamp in Rotterdam!
Verminder stress & verbeter je slaap door sporten in de buitenlucht
Sport in groepsverband en haal samen eruit wat erin zit
Deskundige begeleiding van Social instructeurs

De voordelen van outdoor bootcamps

Buiten bewegen
Sporten in de buitenlucht vermindert stress, en bevordert slaap én je uithoudingsvermogen. Kortom, het is een dagelijkse dosis verfrissing die binnen sporten niet kan evenaren!
Samen sterker
We sporten in groepsverband, waardoor je samen eruit haalt wat erin zit. We koesteren daarom een gastvrije omgeving, zodat nieuwe leden zich moeiteloos bij ons kunnen aansluiten.
Gevarieerd sporten
Verveel jij je snel in de sportschool? Wij geloven in de kracht van een breed scala aan gespecialiseerde bootcamps, want in diversiteit en discipline schuilt de sleutel tot jouw succes!
Beter betaalbaar
Doordat wij sporten in de buitenlucht houden we onze kosten laag. En die besparing vertalen we graag door naar voordelige prijzen! Zo houden we sporten toegankelijk voor iedereen.

Wat is het: outdoor bootcamps in Rotterdam

Het verkennen van Rotterdam is al een avontuur op zich, maar wij wilden het nog specialer maken. Drie jaar geleden begonnen we met het creëren van twee unieke trainingsplekken midden in de stad! Sindsdien zijn wij dé organisator van de Social outdoor bootcamps, op de meest prachtige locaties in en rondom het hart van Rotterdam. Terwijl we genieten van adembenemende uitzichten, werken we door weer en wind aan een gezondere leefstijl en onderlinge verbinding. Bij onze outdoor bootcamps moedigen we elkaar aan, dagen we elkaar uit en vieren we gezamenlijk onze successen. Ervaar het avontuur van een actieve levensstijl in Rotterdam met onze unieke outdoor bootcamps!

Wat anderen over ons zeggen

"Echt sterker geworden!"

Al een aantal jaar ben ik lid bij The Social Sportsclub. De work-outs hebben me echt sterker gemaakt. Ik merk duidelijk verschil in kracht en uithoudingsvermogen.

Maria
Administratief medewerker
“Even goed losgegaan”

Superfijne les! Met toffe locatie bij de brug. Goede uitleg bij de activiteiten. Even goed losgegaan & energie gekregen van de training. Fijne leraar die peilt hoe je het vond

Cindy
Accountant
“Dikke aanrader”

Gezellige sfeer en trainer Alon motiveert op een fijne manier. Daarnaast lekker buiten met waanzinnig uitzicht op de Maas. Dikke aanrader door de hoge kwaliteit!

Sam
Beleidsadviseur
“Fantastische begeleiding”

Fijne workout in de buitenlucht met een goede balans tussen cardio en kracht. Een trainer die lekker enthousiast is én iedereen net even extra motiveert.

Manon de Jong
Contentmarketeer

Boek & plan direct jouw gratis proefles

Plan direct jouw gratis proefles en ontdek hoe het is om in de buitenlucht in hartje Rotterdam te werken aan jouw gezondheid. Laat ons je begeleiden, want samen bereiken we meer.