Boost de Teamspirit: Outdoor Bootcamp voor bedrijven

Versterk de samenwerking en vitaliteit van jouw team met onze op maat gemaakte outdoor bedrijfsbootcamps in Rotterdam
Samen sporten verhoogt de productiviteit én verbinding van jouw team;
Verlaag het ziekteverzuim door een gezond & hecht team;
Tijdswinst: wij verzorgen bootcamps op locatie;

Ontdek de voordelen van bedrijfsbootcamp

Verminderd ziekteverzuim
Sporten helpt stress te verminderen en draagt bij aan het creëren van een heldere, scherpe mindset. Zo kan men gemotiveerder en productiever aan de slag, met lager verzuim als gevolg.
Hechter team
Onze bedrijfsbootcamps bevorderen sociale interacties onder collega’s en verbeteren daardoor de bedrijfscultuur. Een waardevolle bijdrage aan het aantrekken en behouden van talent!
Positief imago
Werknemers die gebruikmaken van sportvoorzieningen op het werk voelen zich vaak meer betrokken en gemotiveerd om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf.

Bedrijfsbootcamp in Rotterdam

Bij The Social Sportsclub geloven we in de dynamiek van teambuilding en een gezonde werkomgeving. Verken onze tailor-made outdoor bedrijfsbootcamps in het bruisende Rotterdam.

Onze programma's zijn ontworpen om niet alleen de teamdynamiek te versterken, maar ook om de algehele productiviteit en het welzijn van je medewerkers te stimuleren. Stap uit de routine, omarm de frisse lucht en zie hoe een actief en gezond team niet alleen bedrijfsdoelen bereikt, maar ze ook overtreft. Benieuwd naar de impact die onze bootcamps kunnen hebben op jouw team? Ontdek het vandaag nog en geef je bedrijf een boost van energie en succes!

Bekijk de ervaring van de werknemers van Profource

Te weinig tijd om te sporten? Verleden tijd!

Na een hectische werkdag:  boodschappen doen, kinderen ophalen, koken en proberen wat 'me-time' te vinden, is het begrijpelijk dat sporten het laatste is waar jouw medewerkers aan denken.  Maak het hen daarom makkelijker om te werken aan hun gezondheid: dan heb jij als bedrijf altijd een streepje voor.

Met onze bedrijfsbootcamps maken we het jouw medewerkers gemakkelijker om na een lange werkdag op een leuke en gezonde manier in beweging te komen. Je neemt hen een zorg uit hangen: ze hoeven zich namelijk niet meer naar de sportschool te slepen, want wij brengen de energieke workouts gewoon naar hen toe, in de frisse buitenlucht! Het enige wat jij hoeft te doen is je team bij elkaar brengen, en wij nemen de rest voor onze rekening.

Wat anderen over ons zeggen

"Echt sterker geworden!"

Al een aantal jaar ben ik lid bij The Social Sportsclub. De work-outs hebben me echt sterker gemaakt. Ik merk duidelijk verschil in kracht en uithoudingsvermogen.

Maria
Administratief medewerker
“Even goed losgegaan”

Superfijne les! Met toffe locatie bij de brug. Goede uitleg bij de activiteiten. Even goed losgegaan & energie gekregen van de training. Fijne leraar die peilt hoe je het vond

Cindy
Accountant
“Dikke aanrader”

Gezellige sfeer en trainer Alon motiveert op een fijne manier. Daarnaast lekker buiten met waanzinnig uitzicht op de Maas. Dikke aanrader door de hoge kwaliteit!

Sam
Beleidsadviseur
“Fantastische begeleiding”

Fijne workout in de buitenlucht met een goede balans tussen cardio en kracht. Een trainer die lekker enthousiast is én iedereen net even extra motiveert.

Manon de Jong
Contentmarketeer

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over onze bootcamps voordat je helemaal klaar bent om de voordelen van onze bootcamps te ervaren? We staan graag klaar om al je vragen te beantwoorden en je van informatie te voorzien. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen door onderstaand formulier in te vullen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.