Meer onderlinge verbinding: outdoor bedrijfsfitness

Zorg voor een bruisende werkplek: Unieke bedrijfsfitness in de buitenlucht van Rotterdam
Bespaar tijd voor je werknemers: wij komen naar jouw bedrijf toe
Verhoog de energie en productiviteit van jouw team
Verlaag het ziekteverzuim met bedrijfsfitness

De voordelen van outdoor bedrijfsfitness voor jouw team

Verminderd ziekteverzuim
Sporten helpt stress te verminderen en draagt bij aan het creëren van een heldere, scherpe mindset. Zo kan men gemotiveerder en productiever aan de slag, met lager verzuim als gevolg.
Hechter team
Onze bedrijfsbootcamps bevorderen sociale interacties onder collega’s en verbeteren daardoor de bedrijfscultuur. Een waardevolle bijdrage aan het aantrekken en behouden van talent!
Positief imago
Werknemers die gebruikmaken van sportvoorzieningen op het werk voelen zich vaak meer betrokken en gemotiveerd om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf.

Over outdoor fitness voor bedrijven

Wij geloven in de kracht van beweging in de frisse lucht als brandstof voor een gezonde werkomgeving. Onze op maat gemaakte bedrijfsfitnessprogramma's tillen niet alleen de individuele gezondheid naar een hoger niveau, maar versterken ook de teamgeest. In de open lucht kunnen teams samen trainen, uitdagingen overwinnen en successen vieren. Laat outdoor fitness de dynamiek van jouw bedrijf veranderen en investeer in het welzijn van jouw team. Ontdek de energie van bewegen in de buitenlucht en geef jouw bedrijf een gezonde boost!

Bekijk het verhaal van Focus on Impact over de outdoor bedrijfsfitness bij The Social Sportsclub

Help jouw werknemers verder met outdoor fitness voor jouw bedrijf

Zet de gezondheid van je werknemers op de voorgrond met outdoor fitness voor jouw bedrijf. Bij The Social Sportsclub geloven we in de kracht van een gezonde en fitte werkomgeving. Onze op maat gemaakte outdoor fitnessprogramma's zijn ontworpen om jouw werknemers te ondersteunen bij het bereiken van hun fitnessdoelen terwijl ze genieten van de frisse lucht en de positieve energie van het buiten zijn. Help jouw team om verder te gaan, niet alleen professioneel, maar ook fysiek en mentaal. Investeer in de welzijnsbeleving van je werknemers en ontdek hoe outdoor fitness de sleutel kan zijn tot een energiek en gemotiveerd team.

Wat anderen over ons zeggen

"Echt sterker geworden!"

Al een aantal jaar ben ik lid bij The Social Sportsclub. De work-outs hebben me echt sterker gemaakt. Ik merk duidelijk verschil in kracht en uithoudingsvermogen.

Maria
Administratief medewerker
“Even goed losgegaan”

Superfijne les! Met toffe locatie bij de brug. Goede uitleg bij de activiteiten. Even goed losgegaan & energie gekregen van de training. Fijne leraar die peilt hoe je het vond

Cindy
Accountant
“Dikke aanrader”

Gezellige sfeer en trainer Alon motiveert op een fijne manier. Daarnaast lekker buiten met waanzinnig uitzicht op de Maas. Dikke aanrader door de hoge kwaliteit!

Sam
Beleidsadviseur
“Fantastische begeleiding”

Fijne workout in de buitenlucht met een goede balans tussen cardio en kracht. Een trainer die lekker enthousiast is én iedereen net even extra motiveert.

Manon de Jong
Contentmarketeer

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over onze bootcamps voordat je helemaal klaar bent om de voordelen van onze bootcamps te ervaren? We staan graag klaar om al je vragen te beantwoorden en je van informatie te voorzien. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen door onderstaand formulier in te vullen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.